Vecka fem

Bild: Snickaregården instagram

Bild: Snickaregården instagram

Kommer hem sent, trött i både kropp och själ till ett dukat bord som avslutas med kaffe och några låtar från senaste Disneyfilmen Frost. Det värmde och var som en vitamininjektion 😉

På våra dagliga promenader ser det ofta ut så här om det är snö vill säga. Fast ren och torr asfalt går i nödfall hälsar Flisan.

Bild: Snickaregården instagram

Bild: Snickaregården instagram

Svenska rallyt gick av stapeln och när man bor mitt i hela karusellen vad passar inte bättre än att ha lite rally i spinningsalen. Den gamla rallylåten Vroom vroom från värmlandskogen öppnade upp passet 🙂

IMG_20140207_125828

Bild: Snickaregården Instagram

På lördag sken solen och jag upptäckte att jag lagt mina solglasögon på ett bra ställe. Synd bara att jag inte minns var.. Åkte ner till stan och hälsade på en vän jag inte sett på flera år. Riktigt rolig dag.  Nu har hon flyttat hem till värmland igen så nu kanske det blir lättare att ses.

Bild: Snickaregården Instagram

Bild: Snickaregården Instagram

Sen blev det en klassiker på söndag med Elinore Tog bilen en tur och det blev några fynd. Trångt men roligt.

Bild: Snickaregården Instagram

Bild: Snickaregården Instagram

Så slog blomman ut. D E N blomman. Den som aldrig ville blomma. Som jag var trött på och ville kasta. Vi flyttade och vips slog den ut i blom och har blommat varje år sen dess. Nu ska jag chocka den med lite ny jord efter blomningen så håll tummarna att den vill fortsätta blomma efter det 😉

Bild: Snickaregården instagram

Bild: Snickaregården instagram

Vi fick för oss att det måste vara dags för semmeldagen. Blev mer och mer sugen, bestämde mig nästan för att baka men… kollade almanackan och det är inte fastlagstisdagen förrän i mars!? Nej, så länge orkar jag inte vänta, slängde ihop några och vet ni…? de var precis så goda som jag hade föreställt mig.

Bild: Snickaregården Instagram

Bild: Snickaregården Instagram

Japp, femte veckan av 100happydaysutmaningen är avklarad. Lite sent presenterad här på bloggen. Kunde nästan köra vecka sex samtidigt 😉

På instagram visar jag dagligen mina guldstunder.

Ha en skön söndag

Kram Maria

6 thoughts on “Vecka fem

 1. Hanna

  Frost den var så bra tyckte jag, så fin. Både på mig och barnen rann det tårar.
  Ha en fin eftermiddag och kväll.
  Kram
  hanna

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s