#100happydays

Vecka fyra? tror jag att det blir nu på 100happydaysutmaningen. Veckorna bara rusar fram.  Börjar tappa räkningen 😉

Den här veckan började med att solen letade sig fram. En kort stund visade det sig men den finns kvar där uppe. Kunde nästan börja tvivla så mulet som det har varit.

2014-02-06 18.23.44

Bild:Snickaregården Instagram

Snö har vi fått. Roligt att det kunde komma ner något till oss i vinter med. Såg dystert ut ett tag.

Bild; Snickaregården Instagram

Bild; Snickaregården Instagram

I fredags kunde jag hämta hem stora tjejen som läser på annan ort. Hon har varit hemma mitt i veckan ett tag nu för sin praktik men nu var den slut och hon var borta en hel vecka i igen. Tomt det blir och så glad jag blev över att få hem henne 🙂

Bild: Snickaregården Instagram

Bild: Snickaregården Instagram

Solen sken igen och lyste upp min giraff. Först och främst att solen kom såpass högt upp att den kunde lysa in i vardagsrumsfönstret med ett stort altantak i vägen och på min fina giraff. Köpte den i somras på Teneriffa då jag blev störtförtjust i den året dessförut och det blev en del spekulationer där nere på vintersol om hur, och om, jag skulle få med mig den hem då den är ungefär en decimeter för lång för resväskan. Men det gick finfint som handbagage och jag blir glad av den varje dag.

Bild: Snickaregården Instagram

Bild: Snickaregården Instagram

Söndag kväll är min kväll på gymmet. Först ut är det spinning. Så himla kul det är. Vilken energi det är och ger och sen avslutas kvällen med ett pass Body balance. Söndagsmys det 🙂

Bild: Snickaregården Instagram

Bild: Snickaregården Instagram

Min dator krånglar och jag hojtar på mannen och det visar sig att den är full i virus. Så skönt det känns då att han kan hjälpa mig med detta. Jag behöver inte krångla med att lämna in den. Nu är inte datorn riktigt frisk än men jag kan blogga och använda den lite när den har ork. Tror jag har haft virus länge i den. Den har vart så seg och låst sig så jag har inte använt den så mycket på sista tiden. Något blogginlägg ibland, blev lite irriterad ett tag så jag har lärt mig att använda telefonen. Och så funkar det ibland att göra spinningpass. Så även om han inte har botat den så är den otroligt nog mycket piggare. Så medans mannen sitter och muttrar över att jag lyckats få in närmare 600 virus av något slag så njuter jag av vårlökarna och att han faktiskt kan fixa den. Synd bara att han måste jobba emellanåt så det tar lite tid 😉

Bild: Snickaregården Instagram

Bild: Snickaregården Instagram

Så fick jag låna moster älskling en stund en dag. Och hon var bestämd på att trollet som jag målat för x antal år sedan var mamma och skulle prompt försöka får ner det ifrån dörren det sitter på. Hon har aldrig brytt sig om detta förut men i tisdags då var det mamma. Skicka allt ett mms till mamma jag att det här är du  🙂

Bild: Snickaregården Instagram

Bild: Snickaregården Instagram

Det var denna vecka det. Än går det riktigt bra att komma ihåg att fota nått. Hur går det för er som är med?

Håll nu tummarna att datorn kryar på sig så jag kan börja blogga och hälsa på er.

Kram Maria

 

 

8 thoughts on “#100happydays

 1. Helena N

  Alltså den där giraffen, jag förstår att du kämpade för att få hem den.
  Den är ju helt fantastisk, och jag är nästan lite avundsjuk.
  Och jag hoppas, av rent egoistiska själ, att din dator sköter sig nu, så jag får läsa dina blogginlägg.
  Kramis Helena N

  Svara
 2. Hannis

  Vilken härlig vecka, ja inte dataviruset då men annars=))
  Och vilken giraff säger jag också!
  Jag gillar såna saker, egna som är köpta vid ett speciellt tillfälle som på en resa,

  Härlig helg till dig/Kram Hannis

  Svara
 3. Min plats i solen

  Härligt med sol som kikar fram och att få rå om dotter när hon är hemma. Trist däremot med virus som invaderar datorn. Hoppas datorn snart är i form igen.

  Ta hand om dig Maria och ha en fin helg och hoppas solen fortsätter att skina på dig.♥

  Kram Lotta

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s