Jag vs Spotify 1-0

Nu är jag så mallig att jag dansat fuldans segervisst. Vår söta fina katt som kan vara rätt mysig är ibland katten från hell. Kan nog snart ge henne en egen sida för det går baske mig inte en dag utan något hyss 😉

Iallafall… jag har alltid en blomvas eller två ståendes nånstans. Finns alltid ett vackert blad, ett blomskott eller t o m en bukett som ska ha en fin hedersplats för att kunna tittas på lite extra. Men… alltså, så blev vi med katt för några år sedan och herregud vad hon river. Ser andra katter och de är hur smidiga som helst. Vår är.. tänk Timon och Pumpa i Lejonkungen. Strike varenda gång. Går det att flytta och riva, ja då gör hon det. Vitpeppar hjälpte lite. I början.

vas-i-kruka

Nu var jag så ful att jag ställde vasen i urnan. Spotify har haft stora bekymmer med detta. Hon har petat i och försökt att flytta urnan men tji.. än står den kvar 🙂
kruka-o-hästIMG_8494Överlycklig är jag. Gäller bara att kolla in vad jag har för tunga krukor. Inte många är så tunga som den på bilden.

Kram Maria

1 thought on “Jag vs Spotify 1-0

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s