Vintervärld

image

Ute i skogen, snön singlar sakta ner och det är alldeles tyst. Hör mina egna andetag och tankar. Först brusar de på, tankarna alltså. Högt och ljudligt, fram och tillbaka går det. Så, efter en stund, tystnar de. Och när jag kommer hem efter en stund, då känner jag att vi orkar ett tag till.

Ps. Värmefilten jag köpte Maja, var ett riktigt bra 🙂 ds.

Kram Maria

4 thoughts on “Vintervärld

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s