Vecka två

Vecka två på utmaningen 100happydays. Hur har det gått denna vecka? Jo, ni som har följt mig på Instagram har sett mina bilder. Här kommer de igen. Vecka tvås första bild är brasorna på Selma Spa i Sunne som man möter i entrén. Kändes faktiskt riktigt skönt efter en Karlstadtur till sjukhuset och sen över berget till Sunne i ruskigt snöväder.

Bild: Snickaregården instagram

Bild: Snickaregården instagram

Dagen därpå ropar grannen in mig till sig och frågar om jag har lust och skulle kunna tänka mig att vilja ha en handblåst glasservis. Ja men visst. Vilken fråga 😉

Bild: Snickaregården Instagram

Bild: Snickaregården Instagram

Togs tacksamt emot. Hur fin som helst.

Det hade snöat ett par dar och tillslut hade plogbilarna hunnit ikapp och vi kunde ta en promenix i ett vintervitt landskap. Tufsan och jag.

Bild: Snickaregården Instagram

Bild: Snickaregården Instagram

Fick denna helt bedårande bok i lådan under veckan. Jag blev kär och flera nya ideér till trädgården. Skriven så man nästan känner blommornas doft.

Bild: Snickaregården Instagram

Bild: Snickaregården Instagram

Så kom då dagen då tjejerna skulle på spa. St Jörgens Park Resort i Göteborg. Knäppte en bild precis sekunderna innan de klev ombord på tåget på väg till en skönt lyxig tillvaro

Bild: Snickaregården Instagram
Bild: Snickaregården Instagram

Måndag morgon. Vi var helt ensamma gubben och jag. Sov länge, långfrukost och ännu längre kaffedrickande. Rena rama lördagsfrukosten. Att börja en ny vecka med den mjukstarten kändes som bomull i själen 🙂

Bild: Snickaregården Instagram

Bild: Snickaregården Instagram

Så fick jag äran att låna lillan. Svämmar hjärtat över eller? Sötaste lilla tjejen. Fick liten dejavu också, vi läste Sagan om den lilla lilla gumman. Framlänges och baklänges och framlänges några gånger till. Vad sa den lilla lilla katten? Mjau svara hon. Precis så satt jag med min flickor när de var små. De älskade den boken. Kunde inte läsa sig mätta på den. Flera gånger om dagen läste vi 🙂

Bild: Snickaregården Instagram

Bild: Snickaregården Instagram

Nu är jag på vecka tre. 100 dar är lite drygt tre månader.. Några veckor kvar med andra ord.Men jag gör mitt bästa.

Kram Maria

2 thoughts on “Vecka två

  1. Min plats i solen

    Vad härligt att få följa med på små glimtar ur din vardag kära Maria. De där små stunderna som betyder så mycket. Tack för att vi fick dela dem med dig.♥

    Varm kram
    Lotta

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s