Här och nu

Här har vi mjukstartat veckan. Måndagar kan va abrubta ibland så vi utnyttjar alla chanser till en lugn morgon. Långfrukost och ännu längre sörplande på kaffe. Tåvickningar och funderingar om allt och inget på samma gång.

morronmysIMG_20140120_093010

Gäller att fånga de här stunderna. Det som har varit har liksom vart och kan inte ändras. Kan inte göra något åt. Framtiden vet vi inget om. Och med den lömska sjukdom vi har i huset vet vi inte hur vi mår om en liten stund. Men just nu, precis nu, mår vi bra. Så bra som vi kan iallafall.  Det är det vi får fånga. Nuet. Inte fastna i hur vi har mått och hur vi mår sen, efter en lång dag. Det får vi ta då.

Kram Maria

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s