Tulpaner och en himlans massa snö

tulpaner1

Efter en dag som denna, när jag har åkt runt halva värmland på snöiga och smått kaotiska vägar, där plogbilar inte hunnit med all snö som faller. Det är inte lite som kommer ner och inte ger det sig nån gång heller. Så känner jag bara en sån tacksamhet och en sån lättnad över att vi är hemma igen och vi är alla välbehållna.

Köpte faktiskt med mig en bukett med tulpaner hem, det är ju tulpanens dag idag och  lite ögongodis tyckte jag att jag var värd 😉 Men det är ju så mörkt så det går inte att fota så jag bjuder på en gammal bild.

Kram Maria

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s