Moodboard 2014

Moodboard är ett bra verktyg. Bl a vid renovering, inredning, klädshopping eller ett festtema. Under året har jag bl a gjort en happyboard. En moodboard med vad jag tycker om och blir glad av. Som jag känner tacksamhet när jag ser. Nu så här på tröskeln till ett nytt år har jag gjort en till. En om mina drömmar och visioner inför 2014.

Pics via Pinterest

Pics via Pinterest

Det roliga är ju att man kan göra dem hursomhelst. Klipp och klistra eller som jag gjorde den här gången, i datorn. Inga begränsningar mer än sin egna fantasi. Sikta på månen. Om inte annat så hamnar man på en stjärna.

Några av mina drömmar och visioner inför året som kommer är att jag skulle vilja lära mig fotografera, fixa iordning en sak i trädgården, tid till att handarbeta, att skapa något. Få en bra balans mellan alla delar av mitt liv.  Som sagt det var några av mina, finns några fler 🙂

Sätter ni upp några mål? Nyårslöften?

Gott Nytt År!

Kram Maria

2 thoughts on “Moodboard 2014

 1. dendarvictoria

  Bra idé, jag ska också göra en happyboard som jag kan inspireras av under 2014.

  Kram Victoria

  Svara
 2. Jessica Meijer

  Hej Maria.
  Hoppas allt är bra med dig och familjen…
  Tack för dina alltid så varma o snälla hälsningar 🙂
  Jag har haft en stressig höst och inte hunnit med att blogga som jag önskat.. hoppas 2014 blir lugnare.
  Gott Nytt År.
  Nytt År Nya Möjligheter 🙂
  Varm Kram
  Jessica

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s