Mellandagar

Julen kom och gick. Hur har ni haft det? Hoppas att ni har haft det lika lugnt och fint som jag. Det går liksom på halvfart, myser runt i mjukisbyxor och raggsockor, kollar film och äter en clementin då och då.

 tomten-web-IMG_8220-2 web-julgran-IMG_8216

Däremellan tar vi oss en kopp kaffe. Men hur härligt det än är med lediga dagar så börjar det krypa i mig nu. Börjar vakna till liv igen, vill börja pyssla igen. Garn, tyger, foto. Kan inte bestämma mig. För många ideér.  Tur att jag har gymmet att rymma till och kan göra av med lite överskottsenergi och kanske komma på  vad jag vill  😉

Ha det skönt nu i mellandagarna

Kram Maria

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s