Dan före dan…

Nu har vi kommit till dan före dan, klapparna ligger under granen, maten är inhandlad, stygnen är tagna och godiset är framplockat. Jo ni läste rätt. Var faktiskt iväg till doktorn för ett par veckor sedan och han tog fram skalpellen. Inget allvarligt och det är läkt och jag är hel igen. Såhär lagom till jul 🙂klocka 20131223_143553

Även i år har jag köpt mig en liten julklapp. Den här klockan som jag blivit handlöst förälskad i. Från Etsy och jag betalade i dollar motsvarande 141 sv kr. Helt okej pris tycker jag.

julkula

God Jul! ❤
Kram Maria

2 thoughts on “Dan före dan…

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s