Att lära sig fotografera

kort-IMG_8055Här är några av bilderna jag skrev ut i går kväll. Ett roligt kvällspyssel. Synd att det är eller snarare inte finns några fotokurser här upp i skogarna utan man får åka ner till stan och det är ändå rätt många mil fram och tillbaka. Jag har hittat en distansfotokurs.  Fotoskolan -Lär dig fotografera Nu undrar jag om ni har någon erfarenhet av dem? Skulle vara roligt att lära sig mer.

Kram Maria

1 thought on “Att lära sig fotografera

  1. På Selmas gata

    Hej!
    Jag känner inte till just det företaget, men rekommenderar att du går en kurs hos Emelie Ohlsson istället. Hon har både regelrätta utbildningar där du får uppgifter som ska skickas in och webbkurser där man köper den kurs man är intresserad av (barn, bröllop, redigering, etc). Då får man tillgång till ett material som består av både text och videofilmer där Emelie förklarar närmare. Hon är väldigt pedagogisk och har många nöjda elever och köpare av kurserna. http://emelieohlsson.se/

    /Tanja

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s