Diy i juletid

Så mycket inspiration det finns att hämta i bloggvärlden. Som t ex det här med datumljus, det hör liksom till på nått vis och jag har spanat in ett från Tine K men inte kommit till handling än. En kväll när jag surfade runt i bloggvärlden kom jag till Maria på Edith och jag, hon hade gjort ett eget datumljus och det fick igång mig. Så i förrgår kväll satte jag mig vid datorn och nu har jag ett eget 🙂
datumljus 20131203_154929 Jag tackar för tipset.

Blev några skuggar på bilden så lappen ser skrynklig ut, men det är den inte i verkligheten. Var tvungen att kolla.

Kram Maria

9 thoughts on “Diy i juletid

  1. Fröken Fräken

    Det här tipset har jag helt missat, så tur jag fick se det hos dig! Jag har däremot lite pyssel på gång vad gäller doftljus i glasburkar…. 🙂

    Svara
  2. Sofia

    Tack för tipset! Jag kanske måste prova, men jag är inte helt hundra på att det kommer att funka – de är mest med tassarna och gräver i mossan inte så mycket att de försöker äta på det.. Ha en fin kväll!

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s