Återvinning är bra grejer

Det här är ett inlägg i repris men jag tycker det är ett bra tips och jag tänkte att det passar bra att ge det redan nu innan alla hinner baka sitt julgodis. Börja spara ljuskopparna som blir kvar efter värmeljusen, diska ur dem och använd dem till ischokladen. Fick tipset av Milla på millandante sign förra året. Utmärkt förslag.

ischoklad1

Jag har inte bakat än så det är förra årets bild. Men har börjat samla på mig. Bra att kunna återanvända saker.

Har ni något bra tips inför julen i återvinningens tecken?

Kram Maria

14 thoughts on “Återvinning är bra grejer

 1. Helena N

  Oj vad smart, det ska jag prova! Ljuskopparna som flyttar in hos mig, fllyttar ofta ut nästa dag igen, så nu ska jag haffa dem i farten 🙂
  Kramis Helena

  Svara
  1. mariaemilsson Inläggets författare

   Jag täcker bara lite över botten. Kanske en halv centimeter max. Gillar inte ischoklad själv men övriga familjemedlemmar gör det och så har jag köpt 70% choklad med mintcrisp och apelsinkrokant för att lyxa till det 🙂
   Kram Maria

   Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s