2014 jag är beredd

I tisdagkväll satte jag mig vid datorn och beställde min alldeles egna almanacka för 2014 att ha på väggen i köket. Idag kom den i lådan. Vilken snabb leverans. Det kallar jag service och så bra det blev. Känner mig sjukt nöjd. Snyggt och proffsigt gjord men vilken konstig känsla det är att se sina egna bilder. Tryckt så där fint.web-almanackaIMG_7959web-almanackaIMG_7960instagram-granIMG_7962Detta var då riktigt skoj. Får jag nog göra som tradition och jag är definitivt ensam om en sån kalender. Lite mallig är jag nog 😉 Vart jag beställde ifrån? Crimson

Tack för musikförslag i förra inlägget. Tar gärna emot flera .

Kram Maria

5 thoughts on “2014 jag är beredd

 1. Annie

  Så roligt med en egen kalender. Det ska vi nog också göra tills nästa år. I år blev det en köpt av grannflickan som sålde jultidningar, inte så vacker kanske men fullt duglig så den får gå för i år.

  Önskar dig en fin adventshelg
  Kram
  Annie

  Svara
 2. Fru Sederblad

  Oj, vad fin den var! Ja, det kanske man skulle gjort? Lämnat in några av årets finaste foton… tål att tänkas på för året är ju inte slut än…

  Svara
  1. mariaemilsson Inläggets författare

   Tycker jag absolut att du ska göra. Det blir fint och något eget. Roligt att se bilderna och minnas sen under året som kommer.
   Kram Maria

   Svara
 3. Hannis

  Så kul med en alldeles egen kalender! Bra idé!
  Kanske ska göra en sån till min mormor. Hon vill inte ha någon julklapp men något vill jag ge henne ändå. Nu fick du igång mig en tidig lördagsmorgon=))
  Kram Hannis

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s