Drar till skogs

Vilken härlig lördag vi hade. Soligt och varmt. Röjde lite i trädgården och inomhus. Sånt som man inte hunnit med. Så skön känsla att börja komma i kapp 🙂 Men mer brått än att ta en fotopromenad hade jag inte. Tog dogsen och gick till skogs. Först måste vi passera kyrkan som stod där i all höstprakt. Vackert.

kyrkaIMG_7418

lövIMG_7361

lövIMG_7369

Bor centralt och bra mitt i byn och är i skogen på 5 min. Kan det bli bättre? Nej, tror inte det. björkIMG_7397 hösrhimmelIMG_7395 skogsstigIMG_7398Tanken var att testa en macrolins under promenixen, men får göra om turen utan de fyrbenta vännerna. För så fort jag satte på linsen på objektivet och kröp ner på marken så var de mellan mig och kameran. Liite ivägen sådär i största allmänhet. Plockade jag av linsen så fick jag ta kort hur mycket jag ville. ljungIMG_7357Ljungen på trappan fick jag krypa intill. Men inser att +4 på macrolinsen kanske är lite för klent för att kunna ta bilder riktigt nära. Men det kanske berodde på sällskapet? Får som sagt göra om och testa lite mer.

Hur var er lördag?

Idag är det söndag och det betyder en kväll i gymmet för min del. Önskar er en fortsatt härlig helg

Kram Maria

2 thoughts on “Drar till skogs

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s