Äntligen

Äntligen är det söndag kväll. Det var långt hit den här veckan som har varit ett enda moln av bilåkande, klänningar, högklackat, hårspray och nagellacksångor samtidigt som det har svettats och tränats en hel del för kvällens premiär i body balance. Men nu är vi i hamn 🙂

Bild: Ida

Bild: Ida

Bilderna har jag fått låna av Ida.

Bild: Ida

Bild: Ida

Flickorna har tagit sommarlov och det kacklas något alldeles otroligt. Märks att de saknar varandra under veckorna när skolorna är igång så det är riktigt härligt att höra dem. Och jag… jag har lovat mig själv att jag ska få städa och rensa ogräs under veckan och jag längtar efter det. Tycker faktiskt att det kan vara riktigt avkopplande och bra hjälp för att gå ner i varv efter en hektisk period. Sen har jag också lovat mig själv en date med kameran,        v a r j e dag. Vill så gärna lära mig fota bättre och kanske kunna komma underfund med PS.

Kram Maria

Annonser

3 thoughts on “Äntligen

 1. Hannis

  Rensa ogräs är avkopplande! Känns som att man tömmer huvudet när man gör sånt, måla är också en sån grej.

  Bra det där med att lova sig själv en date med kameran.
  Det ska jag också göra inför semestern=))

  Kram Hannis

  Svara
 2. dendarvictoria

  Jag håller med om att det är avkopplande att rensa ogräs. Fin dotter du har. Jag måste också börja ta mer kort och lära mig kameran.

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s