Lunchdate

image

Bild : Snickaregården

          

Här skymtar min egna födelsedagspresent till mig själv. Han kommer att få en alldeles egen presentation. Snart. Själv känner jag mig lite stressad. Att man dessutom bor mitt ute i de djupa värmlandsskogarna gör ju att det blir många mil bakom ratten, men är det sista skolveckan så är det och samtidigt som jag själv har ett helt rykande färskt les mills pass i Bodybalance att sätta bl a så vet jag vad jag har att göra men i morgon trappas tempot ner lite. Och vet ni vad… just nu lunchar jag på altanen samtidigt som göken gal. Det är sommarfeeling det ♡
så det går ingen större nöd på mig egentligen.
Men nu ska jag vidare.
Ha en fin dag

Kram Maria

6 thoughts on “Lunchdate

 1. Hannis

  Klokt att köpa present till sig själv=))

  Känns som att alla är lite mera stressade just nu. Det drar ihop sig inför semester så jag tänker mest på det!
  Kram Hannis

  Svara
  1. mariaemilsson Inläggets författare

   Brukar köpa något till mig själv. Började med det för några år sen, för jag tyckte att jag var värd att unna mig något själv ibland och jag gillart. 😉
   Kram Maria

   Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s