Nationaldagen

Hoppas ni haft en bra nationaldag. Själv är jag i den kungliga hufvudstaden. Blev en bra dag fast den började lite si och så.. vi skulle ta tåget hit, Elinore och jag. Kollade och var så noga så att vi skulle komma  i rätt tid men när vi kom till järnvägsstation, 30 min före tåget skulle gå så hade de istället satt in en buss som gick 30 min före vi kom. Alltså en timme före då tåget skulle gått. Snopet. Men vi hoppade i bilen och körde hit istället.

blomma-stockholm

blomma-vid-stockholms-stömDet har varit så mycket folk ute idag när de flesta varit lediga och solen strålat så jag fick inte ens för mig att få fram kameran, jisses alltså. Men vi har gått och strosat runt, vi har ätit god mat och avslutade med en mjukglass som efterrätt.

Imorgon får jag hänga kameran runt halsen direkt tror jag 😉

Kram Maria

 

2 thoughts on “Nationaldagen

 1. Helena N

  Fina Maria, jag vet precis vad du menar, för jag drömmer redan att jag glömt (inte glömt ta med kameran) ta en massa kort under vår Amerikaresa, och vi är på väg hem, fruktansvärda (I-landsdrömmar) drömmar!!!
  Kram fining!

  Svara
  1. mariaemilsson Inläggets författare

   Ilandsproblem eller inte, mardröm är vad det är 😉
   Tur att det är stockholm, jag menar, kommer ju tillbaks men surt känns det.
   Kram Maria

   Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s