Torsdagstema

moodboard maj-13Moodboard över Maj är veckans tema i Fabriken. Maj började med den Stora Bloggträffen, där vann jag en finfin receptbok, Smultrongården. Det var där Elinore hämtade receptet på en smaskigt god fudgekaka. I maj njöt jag av blåsippor, körsbärsblom och alla vackra vårblommor som avlöste varandra. Det var också nu i maj vi provade vår nya Cookie stamp som vi köpt här och gjorde fint utomhus. Jag virkade klart min spindelsjal och den är precis så gosig och skön som jag har tänkt mig. Nu hoppas vi att sommaren kommer med värme. Ingen mer blåst, det har vi haft hela våren så nu vet vi vad det är 😉

Kram Maria

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s