Edblad

Jag älskar smycken. Har inte många, det kan jag absolut inte säga,  men de jag har betyder något alldeles extra.

star

Det här halsbandet ifrån Edblads påminner mig om att vara min egen stjärna. Mitt liv är mitt egna ansvar. Låter självklart eller hur? Men hur lätt lägger vi inte våra liv i andras händer? Vi skyller att vi mår eländigt p g a den eller den. Om den gjorde så eller var så, då skulle jag va lycklig. Funkar aldrig.

stjärna

Den viktigaste personen i ditt liv är faktiskt du själv. Skrämmande tanke eller hur? Man tänker gärna på barn och partnern.  Familjen, det är de viktigaste. Men hur ska man då kunna vara allt för sin familj som är så viktig för en om man först inte tänker på att ta hand om sig själv?

stärnan

Först och främst så tar jag hand om mig. Sen kan jag vara världens bästa mamma och fru. Precis som flygvärdinnorna säger innan start. Om vi kraschar, syrgas till dig först, sen dina barn. Du kan inte hjälpa om du inte själv fungerar.

Ta hand om er nu. Sluttampen på vårterminen är tuff.

Kram Maria

8 thoughts on “Edblad

  1. mariaemilsson Inläggets författare

   Påminnelser om detta behöver stadigt. Så jag har mina smycken bl a till att påminna mig om saker och ting. Ger dem några betydelser.
   Kram Maria

   Svara
  1. mariaemilsson Inläggets författare

   Det är så viktigt att jag måste ha nått som påminner mig om det. Annars rusar jag iväg ifrån mig själv.
   Kram Maria

   Svara
 1. Meam Die

  Jag gillar dina texter, tänkvärda och alltid så bra påminnelse. Men det är lätt att hamna i ekorhjulet att inte prioritera rätt, då behöver man påminnelsen. Tack du fina! och ett mycket vackert smycke bjuder du på.

  Tack för all värme du ger i dina kommentarer!
  önskar dig en fin fredag.

  kram kram Malin

  Svara
  1. mariaemilsson Inläggets författare

   Det är jättesvårt. Det är därför jag tar hjälp av smycken bl a. När jag ser dem då tänker jag till. Behöver ständig påminnelse.
   Kram Maria

   Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s