Hållbart samhälle?

image

Slit och släng kulturen har nått skolorna med. Synd, för vad är inte mer trendigt än hållbarhet. Ingen av mina döttrar har fått lära sig kläd – och skovård på hemkunskapen. Själv tycker jag att det är rätt viktigt att kunna ta hand om det man skaffar sig. Det de har lärt sig på högstadiet är konsumentköplagen. Visserligen bra att kunna, jag säger inget annat. Men kläd -och skovård då? Ska man bara kasta ett par fullt fungerande skor som blir som nya efter lite omsorg? Inte i mina ögon iallafall.  Hur är det på andra skolor? Är det lika? Hur ska man kunna få ett hållbart samhälle om man inte börjar i skolorna?

Kram Maria

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s