UppfinnarJocke

image

Min man är bäst 🙂 Nu senast har han byggt och programmerat en mannick som hjälper mig att räkna sekunder när jag håller intervallpass på spinningen. Det är mycket att hålla koll på när man sitter på ledarcykeln så att ha något som hjälper mig hålla koll på sekunderna är fantastiskt. Tack älsklingen.

Vad ska ni göra idag?
Vi ska på barnkalas. Inte ett utan två stycken. Barnens kusiner vill visst gärna dela dagar 😉

Kram Maria

Annonser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s