Det naturliga är bäst!

Bild:Snickaregården

Bild:Snickaregården

Kolla vilka färger! Var bara tvungen att riva ur reklamen ur den senaste sköna hem som kom i lådan häromdagen. Sen tidigare hade jag ett sidenband i den finaste av rosa. Smutsig och dov i färgen.  Naturen har ett bredare färgspektra än vad många räknar med. Mycket bredare än jordfärger och vitt. Från Solgult och åskblått till jord och trä. Love it!  Naturen inspirerar. Visste du att det finns studier som visar att vi människor mår bäst av att vistas i naturen och med naturmaterial? Att efterlikna naturens energi i våra hem är grundtanken i feng shui.  Detta får bli min moodboard för sommaren.

Ha en bra dag

Kram Maria

2 thoughts on “Det naturliga är bäst!

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s