Tankens makt

Jag tror på tankens kraft. Övertygad om att vi till stor del formar vårt liv med hjälp av tankarna. Som ex vaknar jag av soljus och fågelkvitter blir jag glad och hela dagen blir bra mens om jag slår i tån i tröskeln det första jag gör så fortsätter hela dagen i irritation, den första känslan slår an tonen på hela dagen. Förstår ni hur jag tänker? 😉 Tänker som sportstjärnorna. De kör sitt lopp eller hopp i hjärnan och ser där att de klarar det. Hjärnan ser och vet ingen skillnad på fantasi eller verklighet. Därför tror jag på affirmationer. 

Första tanken/tankarna på dagen är extra viktiga för mig.  Fake it til you make it! Om inte hjärnan ser skillnad på en verklig händelse eller bara en tanke vad har vi liksom att förlora. Kostar lika mycket energi att tänka positivt som negativt. 

tankensmakt

Bilden visar det första jag ser när jag slår upp ögonen. Genomtänkt genom att jag har saker som jag tycker mycket om plus texten: Du är fantastisk. Då kan man inte göra annat än att le en smula mitt i tisdagmorgonströttheten .

tulpaner

Men nu är det fredag.. äntligen går vi mot sportlov. Ska faktiskt bli riktigt skönt.

Kram Maria

3 thoughts on “Tankens makt

  1. Victoria - Elvira Spekulerar

    Absolut att det är så! Vad fint att vakna till den synen på morgonen. Jag måste verkligen ta tag i skräpet som finns i vårt sovrum (och då menar jag inte karln 😉 ) utan andra grejor som inte hör hemma därinne.

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s