Familjemedlemmar

Husdjur är något alldeles, alldeles underbart. Som när de t ex kommer och buffar med sin kalla nos och vill kela en stund. De möter oss glatt varje gång vi kommer hem, om vi så bara varit till soptunnan, de delar vår glädje och de tröstar när vi gråter. Kravlös kärlek.

 Men så finns det stunder som man blir smått galen på dem. Som när hunden ställer sig upp mot bordet och roffar åt sig av vår mat bakom vår rygg eller när de river ner allt som kommer i deras väg.
Minns ni Timon och Pumba i Lejonkungen? När de kommer farandes in i en skock gamar tror jag det var och det tjoade : Strike varenda gång!
Kan inte beskriva katten i huset bättre 😉

Nu kunde hon inte välta blomvasen så vad gör hon då tror ni? JO, hon lägger sig uppe på blommorna!!!

Mina nyinköpta, krispiga tulpaner i en skön vårlig rosa ton. Tänkte inte på att fota eländet då min första tanke var att rädda livhanken på blommorna, men ni skulle ha sett synen. Påminde om Lucifer i Askungen när han lägger sig och sträcker ut sig och tycker att det här är mitt.

Kan ju inte göra så mycket annat än att skratta åt kattskrället och när hon sen kom kröp upp i knät och började spinna så blev hon ju förlåten på stört. Slapp iallafall torka vatten med min nya stabila vas och vad gör en något tilltufsad bukett? Den sprider fortfarande vårkänslor:) 
Vasen är ett prisvärt och fint alternativ från H&M Home. Gräver inte ett lika stort hål i plånboken som vasen Dagg från Svenskt Tenn

Ha en fin dag
Kram Maria

8 thoughts on “Familjemedlemmar

 1. Ewa`s Galleri

  Låter som full fart hos er
  Men visst är de härliga
  Min Felix 10 kg tung ,vill ligga hos mig i soffan när jag ser på tv och på kvällen ska han upp på min mage i sängen, och klias i pannan
  Men ingen av dem slår sönder något ,Min andra katt Fia är väldigt smidig i fönstren ,kryssar mellan sakerna
  Felix är inget problem ,han kommer inte upp
  Fina bilder
  Ha en skön lördag

  Svara
 2. ♥ Pia...

  Hihi… ja dessa älsklingarna våra..;).. Nu har jag bara en hund.. en tioårig westie.. lugn som en filbunke.. för det mesta..men får ett ryck då och då..snor ingen mat eller så å lägger sej inte på bordet.. men kan mycket annat;).. vackra bilder iallfall.. ha en skön helg.. Pia

  Svara
 3. Victoria - Elvira Spekulerar

  Åh, nu saknar jag vår Misse som försvann förra våren. För hur det än är med deras bus och rackartyg, så är katter dom bästa husdjuren.

  Kram

  Ps. Jag skickade en anmälan till bloggdagen, såg att du också gjort det, vad roligt! Nu får vi hoppas på att vi fick några biljetter.

  Svara
 4. Min plats i solen

  Ja, nog älskar vi och förlåter våra djur för all galenskap de ställer till emellanåt. 😉 Vi har en liten kattbuse här hemma som just nu dundrar fram som en stridsvagn. Det ligger verkligen prylar precis överallt som Fred har vält eller slängt ner. Men han är den sötaste som finns så vi plockar upp och kelar vår buse. 🙂

  Kram på dig vännen

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s