En dag med tankar

Min lediga måndag har handlat om att låta själen komma ikapp kroppen och framförallt hjärnan. Behöver dessa dagar så innerligt, synd bara att man inte tar sig tid att landa och invänta sig själv oftare. 
Känt mig så stressad ett tag så det var riktigt skönt att bara vara. Stängde av radion och lyssnade på tystnaden samtidigt som jag gått 
runt här hemma och plockat lite här och dammat lite där, ren avslappning. Tankarna far runt och landar av sig självt till slut. Ungefär som ett litet möte med sig själv. 
Arbetsplatsen kom fram igen
Egentligen skulle man skriva dagbok. Har fått det rådet m å n g a gånger men har inte börjat än, vet inte riktigt hur jag ska skriva. Känns svårt. Skriver ni dagbok?

Ser ni den fina almanackan jag har i år? Är så NÖJD med den. Skrev ut den härifrån och köpte en snygg pappersklämma i pappershandeln för 12 spänn. Perfekt!
Kram Maria

1 thought on “En dag med tankar

  1. Fröken Kråknäs

    Fin almanacka! Ska titta in och se om det kan vara något för mig.Jag har skrivit dagbok nästan hela mitt liv tills för ca 10 år sedan. Vet inte varför jag slutade. Kanske behovet att skriva av sig försvann. Vem vet? Däremot gör jag som du och tar en paus för att lyssna på tystnaden. Underbart!Ha en fin vecka!Kram Katarina

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s