Förändringens vindar blåser

Dagarna går fort men ändå kändes januari lång och kall. Känns riktigt bra att skriva februari 🙂
Här hemma renoverar Ida sitt rum och det innebär att det är grejer högt och lågt. Kan nämna att Spotify har ett enda stort äventyrsland 😉
När någon renoverar och ändrar inredning kan det ju ibland hända att man får nån grej och det har jag fått. En Billybokhylla. Vit dessutom, perfekt. Passar då ypperligt in i vardagsrummet. Så jag har med andra ord börjat greja där inne. Börjas det på ett ställe så fortsätter det på ett annat 🙂

Moodboard för vardagsrum så här på tröskel inför vår. Känns som att huset och hemmet blir mer och mer oss. Rummet går i vitt och svart. Grafiskt enkelt och snyggt, bryts av med en gammal brun skinnsoffa som jordar inredningen och det blir lätt att lägga till färg och byta färg efter humör och årstider sen. Den där laxrosa som kommer nu i vår är jag sugen på. Så vad fattas då…? jo, en klämspot att sätta på hyllan och några svartvita fotografier 🙂 skönt att kunna ändra ett helt rum med intryck och stil med grejer man har hemma, bara det att det sätter igång en kedjereaktion med alla de andra rummen. Men då har jag å andra sidan sysselsättning en stund till 🙂

Ha en riktigt skön fredag och helg 
Kramar Maria

2 thoughts on “Förändringens vindar blåser

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s