Hej hej

Hej, jag heter Spotify och matte tycker att jag bråkar så mycket att hon vill att jag ska gå ut och leka. Hon fattar inte att det är för kallt för mina tassar och vad ska jag göra ute? Jag som tycker om att krafsa jord ur krukor, leka inte stöta golvet och riva ner saker. Som tur är är hon såpass snäll att om jag sitter på terassen och jamar riktigt högt släpper hon in mig igen och då kan jag fortsätta mina lekar 🙂 Fast matte muttrar..
Kram Spotify

2 thoughts on “Hej hej

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s