Ser du stjärnan i det blå?

Den här tiden på året är lite trist tycker jag. Mittemellan den fina hösten och julmys. Regn och mörker…Kunde bara inte låta bli att smygstarta julen. Att få lite ljus, att få känna en liten förväntan. Advent är en härlig tid. Speciellt första advent. Den är nästan mysigare än själva julen.

bild:Snickaregården

Sitter och lyssnar på Miss Li och Första gången. Hon var klart bäst av helgens Så mycket bättre. Gillar originalet av Magnus Uggla så mycket. Speciellt textraden fånga varje ögonblick. Speglar mig och mitt tänkande. Vi lever här och nu. Ett knep att vara här och nu är att låtsas att det man gör är första gången. Då har vi alltid fullt fokus på vad vi gör.

Ha en skön kväll
Kram Maria

3 thoughts on “Ser du stjärnan i det blå?

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s