Morgonlyx

Åh, vad jag älskar lugna morgnar. Att få sitta i lugn och ro med min mugg med kaffe och vicka lite försiktigt med tårna samtidigt som jag sitter och filosoferar eller bara sitter just där i min egna lilla värld. Precis som pappa Anton i Lönneberga 🙂
Det är så att jag ofta går upp lite tidigare än vad jag behöver just bara för att få sitta så och vakna till långsamt.

Bild:Snickaregården

Sen så har jag fått veta att det kan vara svårt att kommentera på min blogg. Jag har tittat igenom mina inställningar och rutan för att alla ska kunna skriva även de som skriver anonymt är ibockad. Nu undrar jag vad mer jag ska göra. Finns det något mer eller är det blogger som krånglar till det? Ni som kan och vet kan ni skicka mig ett mejl om det inte går att använda kommentarsfältet. Vore bra om jag fick ordning på det. Att Snickaregården numer är en egen domän ska väl inte krångla till det tycker jag.

Kram Maria

4 thoughts on “Morgonlyx

 1. pepparkakshuset

  hej där!

  jag provar om det funkar, du hade ju lite problem med inlägg.

  jag kom just hem från ett yogapass sitter här med en stor kopp te, blir glatt överraskad över din blogg:)) vad du har fixat, känns helbra. vad spännande att se mer av företaget oxå.
  snygg skogsbild;))

  ha en skön kväll
  kramar ELLINOR

  Svara
 2. Le petit jardin

  Mysigt med en lugn morgon, att få sitta och filosofera, ha ett tänt ljus på bordet och bara få vara.

  Snickaregården tar mig tillbaks till barndomsvännens hus i Spekeröd, det hette precis snickargården för dess snickarglädje

  kram Kajsa

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s