Katt som väckarklocka

Vaknade till ett brak som heter duga i morse och med hjärtat i halsgropen var jag snabbt uppe på benen för att se vad som hade hänt.
Det var bara katten som varit uppe i fönstret och för att se ut hade hon krupit bakom rullgardinen och därmed rivit en blomkruka i golvet. 

Min häftiga orkideé som har ett blommande skott på en blomstjälk var det som föll i golvet och bröt av skottet ifrån moderblomman. Hade visserligen haft funderingar om jag skulle kunna ta av det och plantera i egen kruka men samtidigt tyckt att det var så fint som det var så jag har inte gjort något av det… förrän nu när jag fick hjälp.

Naturligtvis hade jag ingen orkideéjord hemma heller men lite såjord sen i våras fanns kvar. Så nu får vi se om detta hastigt påkomna experiment fungerar. Ska införskaffa orekideéjord snarast då jag tror det är bättre.
Påmind om att det snart är jul har jag också blivit. Den kom snabbt i år tycker jag 😉 så kan det bli när livet in real life håller en sysselsatt och som julälskare jag är så började det spira direkt så lite ris är på plats 😀
Ha en fin dag i det murriga grå novembervädret
Kram Maria

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s