Om att aldrig bli nöjd

Sitter och ändrar om i spinning passet inför imorgon.  Får nog ge mig snart för jag blir aldrig helt nöjd. Är man perfektionist ut i fingerspetsarna så kan ju allting bara bli bättre, eller? Ja, det är den stora frågan just nu :/
Men jag får nog göra som min Mamma sa när jag var liten. Sova på saken. 
Bild:snickaregården
Bild:Snickaregården
Tände ugglan ikväll igen. Den lyser så fint i mörkret och är ett fint sällskap 🙂
Ha en fin kväll
Maria

6 thoughts on “Om att aldrig bli nöjd

 1. Annika Christensen

  Hej!Det var en himla fin uggla!Förstår att du vill ha den tänd.Bättre än alla lysande pumpor.Kul att du har hittat till mig.Ha det gott och sov gott på sakenAnnika

  Svara
 2. Katarina

  Det där känner jag igen. Allt ska vara perfekt.. Ibland blir det perfekt fast man bara slänger på något. Jag har vickat på såna spinningpass då man bara tar en skiva i repan och kör. En stor dos fantasi, inlevelse och mycket svett brukar hjälpa :)Hoppas du sov gott på saken!

  Svara
 3. Ullis

  så fin uggla!Ibland är det verkligen bäst att sova på saken, det är otroligt vad lite sömn kan göra!Ha det fint!Ullis

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s