DIY på hög nivå

Roligt att ni gillade lampskärmen. Jag är riktigt glad över den och ska göra en till, lite större, men med ett lite kraftigare tyg. Älskar Tine K:s stil men tycker det är dyrt, så jag googlade runt lite och hamnade på den här bloggen. Ni hittar beskrivning till skärmen här 🙂

Nu är hösten verkligen här och jag har gjort mig ett par nya raggsockor.

I ekologisk ull. Hur mjukt och skönt som helst.

En anledning till att jag gjorde ett par nya är att någon (läs mig) råkade starta en vittvätt på 60* och upptäckte sen den ena sockan i ett av lakanen.. väldigt LITEN! Kunde kanske passat på en nyfödd 😉

Kram Maria

4 thoughts on “DIY på hög nivå

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s