Överraskar mig själv

Ibland överraskar man sig själv 😉  det gjorde jag nu sist. För det mesta så känner man sig lite klumbig och hur i hela friden tänkte jag nu… lite som typ..ja, papphammar. därför blir man desto gladare när en idé fungerar. Ni vet de där läderhandtagen ifrån Tine K. Ni kan se dem här. Kom på att jag har en gammal skinnväska som jag inte använder längre. Klippte av två bitar av axelremmen och skröv upp på skåpet där nyckelhålsbeslagen inte vill sitta kvar och nyckeln hänger på trekvart. Jag tycker det blev snyggt, funktionellt och samtidigt döljer de svarta hålen. En egen Tine k variant 🙂

Ni ser om ni tittar noga hur fult det är bakom 🙂

Men på håll syns det inte 
Kram Maria

4 thoughts on “Överraskar mig själv

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s