Katt på äventyr

 I morse upptäckte våran Spotify ett nytt ställe.. uppe på skafferiet, kyl och frys, precis under taket. Man riktigt såg hur spännande hon tyckte det var.

Bild: Snickaregården

Bild: Snickaregården

Har jättebra utsikt, ser här en bil 🙂

Kram Maria
Annonser

5 thoughts on “Katt på äventyr

 1. Anneli

  Typiskt katter, tror jag.Vill alltid ha överblick och koll på allt………….och vem vill inte det förresten………..Kram på dig,Anneli

  Svara
 2. Petra Eriksson

  Och så en liten funderare för dig:Lev Vackert butikens (www.levvackert.se) ambition är att varje år arrangera, varje adventshelg både Lör. och Sön. mellan 10.00 – 18.00, en magisk och mysig julmarknad. I vårt lantliga café Två Tanter kommer det bjudas på julens godbitar, glögg och praliner så missa inte vårt julfika!Då bjuds du som besökare på underbart hantverk, gediget och handplockat hantverk i från hantverkare i hela Sverige. Samtliga hantverkare har fått ansöka om plats för att vi säkert ska kunna erbjuda er som besökare välgjort hantverk i samma still som vår butik i övrigt. I vårt café två tanter finns naturligtvis det godaste adventsfikat du kan önska!Vi söker alltid efter hantverkare inom alla möjliga områden som gör livet vackert och gott.Vet du om någon duktig hantverkare eller kanske är en själv maila gärna oss på vitromantik@gmail.com (skicka med bilder på ditt hantverk så vi kan se om det passar in för såväl dig som oss).Eller ring 0706410580, det går även fint att komma förbi i butikenDe som vill vara med får gärna börja skicka in sitt intresse anmälningar i sept och framVi söker alltid lite extra efter följande:*Någon som vill arrangera ponnyridning*Någon som vill stå ute och sälja varm korv, munkar, ostar eller annat ätbart*Du som vill sälja hembakat/ saftat/ syltat och dylikt*En Gatumusikant utanför eller en kör med en liten insamlingsbössa, ler?* Du/ni som gör julkransar*Någon som vill stå utanför och sälja julgranar*Om man får önska hej vilt så någon med en liten gammeldags karusell, sockervadd och tivolihjul? Ler.*Du som vet med dig om att du har ett ovanligt hantverk*Du som stöper egna ljus*Du som vill vara julnisse/tomte och sälja små överraskningsjulklappar till barnenJa som ni ser maila vi är öppna för att det ska bli en så unik och härlig julmarknadsplats som bara möjligt. Observera att du som förening eller klass kanske här bjuds på ett ypperligt tillfälle att tjäna lite pengar. Vill du vara med eller besöka oss men bor en bit i från så titta in dessa två billiga och bra boende former som båda ligger bara ett stenkast i från vår butik:http://varmlandscamp.se/http://herrgårdsliv.se/Kanske är det något för dig och väninnorna? Familjen? att boka in redan nu!www.levvackert.blogspot.comKRAM Ingela http://www.inspirationivitt.blogspot.com o Petra http://www.romantiskahem.blogspot.com

  Svara
 3. Min plats i solen

  Va fin er lilla Spotify är. 🙂 Och det där med att sitta högt och utforska nya platser känner jag igen från våra katter här hemma. Det är härliga djur. :)Sköt om dig!♥Kram Lotta

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s