Lycka

Ni som känner mig vet att jag samlar på fina ögonblick under dagarna. Ögonblick att gömma i mitt hjärta och plocka fram då och då. Kan vara alltifrån ett leende från min man till.. ja, ett sånt ögonblick som min förmiddagspromenad idag. Att fånga nuet, att just här och nu har jag allt jag behöver trots att vardagen inte alltid är av bästa sort.

Bild:Snickaregården

Solen värmde skönt och vinden lekte med mitt hår, luften var full av söta dofter från syrener och liljekonvaljer, däriemellan kom det en doft som fick mig att tänka på mandelkubbar 😉

Bild snickaregården

Fåglarna kvittrade och sjön låg alldeles spegelblank, på avstånd hördes en gräsklippare. Släppte alla tankar och bara gick och tog in allt. Upptäckte efter en stund att mina steg har styrt mig ner mot sjön och att jag log när maskrosfrön flög förbi. Snacka om att ha en guldstund 😀

4 thoughts on “Lycka

 1. Anneli

  Vilken fin beskrivning av en vacker stund!Nu gäller det verkligen att hinna ta in allt det fina och doftande i naturen.Ha en lika skön helg,Kram Anneli

  Svara
 2. Min plats i solen

  Åh, det låter helt underbart Maria och du beskriver det så vackert och levande! Guldstunder att bevara i hjärtat länge, länge. :)Ta hand om dig kära vän och så hoppas jag att veckan kommer att bjuda på flera guldstunder att lägga till de andra.♥Kram Lotta

  Svara
 3. Cornelia

  Underbart! Det är såna stunder man minns och lever på länge…Hoppas att du får en riktigt fin midsommar också!Kram, Nicole

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s