Äntligen! som Fylking skulle ha sagt ;)

Har äntligen gjort något jag sagt i några år. Ibland behövs det visst tid för att mobilisera kraft  😉 Jag har nämligen gått och stört mig något alldeles på en hörna vid entrén. 

Fast jag har haft blommor och lykta på trappen så har denna hörna gnagt mig i ögat och som ni ser… detta kan ingen människa bli glad av, fast det växer smultron mitt i eländet.
Bild: Snickaregården
Så efter en stund ute så blev det att se ut så här: 
Bild:Snickaregården

Mycket trevligare och en bra början är gjord 🙂 

Med andra ord… nu är det bara att fortsätta.

Ni vet väl att entrén är superviktig inom Feng shui. Det är det sista vi ser när vi åker hemifrån och det första vi ser när vi kommer hem, och det är  här energierna kommer in i ditt hus/lägenhet först. Det vi möts av när vi kommer hem, det tar vi med oss in i huset. Möts vi av något fint blir vi glada och då tar vi med den glada energin in. Är ni med? 🙂
Så det viktigaste stället att lägga lite extra krut på är entré och din hall. För att bevara den fina sköna energin innan den vandrar vidare in i era hem.
Önskar er en Glad Nationaldag idag. Hoppas att det kommer att vara uppehåll idag och speciellt i eftermiddag då Munkfors gym, MTC visar upp allt vi har att erbjuda på scenen i Munkfors.
Kram Maria

6 thoughts on “Äntligen! som Fylking skulle ha sagt ;)

 1. Anneli

  Oj, vad fint du gjort!

  Hade ingen aning om att det var på det viset…………..min entre är nog inte riktigt godkänd i så fall………….

  kram Anneli

  Svara
 2. annika

  Håller med det där om att det ska vara positivt då man kommer till entrén vid huset. Det är ju inte alltid så lätt att få till speciellt om grannen har sin skrutthörna just mot min entré. Syrener växer snabbt och skymmer en del. Men mer kan jag göra för att det ska vara så som jag vill ha det.

  Kram

  Svara
 3. Fröken Fräken

  Uppordnat och stiligt! Ja, det där med entren är viktigt. I trapphuset till den lägenhet där jag nu bor tillfälligt luktar det konstigt, och man blir verkligen inte glad när man kommer dit, jag bara känner varenda gång att jag vill flytta hem nuuuuu!

  Svara
 4. Min plats i solen

  Vad fint det blev! 🙂

  Oj, jag inser att jag nog behöver ta tag i både vår entré och hall. De skulle kunna bli så mycket bättre. Får ta tag i det där under sommaren. 😉

  Kram på dig

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s