Romantik

Bild: snickaregården

Vårens trend är romantiken. Så stod det i nya Elle Interiör.
Gick igång på texten och kände att något måste jag göra med den, den beskrev min stil. Skirt mot rufft. Yin mot yang med andra ord 🙂
Vem vet… Kanske bor en älva inom mig 😉
Kram Maria

5 thoughts on “Romantik

 1. Äppelblom

  Hej Maria!Nu har jag suttit och läst hos dig en stund. Jag är inte ute så ofta på datorn för jag tycker att det blev lite för mycket tid sittande.Sagostigen, så mysig. Det ska jag härma i skogen vid vårt torp. Hoppas barnbarnen tycker att det är kul.Ha det fint!

  Svara
 2. Tina

  Jag var på en föreläsning om Feng Shui och det pratades mycket om Yin o Yang. Jag tror inte jag hade en bokstav rätt hemma hos mig. Men vad gör väl det, jag trivs ändå!Växten heter Corokia, är helt suverän!kramen

  Svara
 3. Hildas hem - Sofia

  Jättefint. Och jag tror säkert att det finns en älva i dig :)Jag var här igår och försökte skriva en kommentar men det gick inte. Idag verkar det gå bättre :)Jag önskar dig en härlig dag!Kram Sofia

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s