Gult är inte fult

Vill visa mina söta små kycklingar. Fick dem i ett paket av tomten på en julgransdans när jag var liten. Jag kanske var fem – sex år på sin höjd. De har hängt med sen dess. Älskar dem verkligen fast de har blivit kantstötta genom åren.

Nu blir det att ta sig till gymmet, ett glatt gäng vill ha påskspinning eftermiddag 🙂

Kram Maria

5 thoughts on “Gult är inte fult

 1. Min plats i solen

  Så söta! Och jag kan bara hålla med dig, gult är inte alls fult Men jag måste erkänna att gult nog inte är ”min färg”. Jag tror inte att jag har några gula plagg i min garderob. Men gula blommor älskar jag! 🙂

  Sköt om dig Maria!

  Kram Lotta

  Svara
 2. pepparkakshuset

  hej maria!

  ville bara titta in och önska dig en bra vecka;))vet inte om jag har skrivit till dig innan, men jag läser din blogg flera gånger i veckan;))och har gjort ett bra tag, jag gillar den! spinning lät skönt nu är man ju lite jäst efter påskmat!
  söta små kycklingar du har där*ler

  kram ELLINOR

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s