kaffet som försvann

Här hade jag skrivit ett inlägg om hur jag tidigt en söndagsmorgon satt och avnjöt mitt morgonkaffe i lugn och ro och lyssnade på tystnaden samtidigt som jag vickade i tårna medan resten av familjen och djuren sov sin skönhetssömn. Men det har visst förvunnit någonannanstans..

Bild: Pinterest

Vill visa bilden som ganska tydligt talar om vad jag tycker om mitt morgonkaffe 😉

1 thought on “kaffet som försvann

  1. Tess

    Håller med! Morgonkaffet är heligt! Haha! Sitter och njuter av min första (av två) kopp nu! Känns märkligt att vara uppe innan tuppen efter några dagars ledighet. Vilken fin blogg du har föresten! Tack för din kommentar hos mig… 🙂 Ha en fin dag! Kram

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s