Glad Påsk!

Jag gillar påsken. Först för att det är en tröskel till våren, då ljuset och värmen kommer tillbaks. Sen gillar jag det för att det är så traditionsfritt. Vi kan göra lite som vi vill och har lust till från år till år.
 Det där med pynt det finns inte här hemma. Jo, det gör det visst det förresten… Godishönan 🙂 men något ris finns inte i år, misstänker att vår lilla kattbebis skulle ha haft superskoj med det och då jag är lite rädd om urnan jag har till det så får det vara 😉

Ha en härlig helg!
Kram Maria

Här finns jag på Instagram

4 thoughts on “Glad Påsk!

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s