Köksinspiration

Åh vad jag önskar att jag hade plats i mitt kök att få till denna hylla och raden med skäppor.

                                                       
                                                        Bilder lånade från Elle interiör
                                                 

Underbar bilder. Får grunna lite… kanske kommer jag på en briljant variant av detta 😉

Kram Maria

Annonser

13 thoughts on “Köksinspiration

 1. Anneli

  Fundera du ett tag…………….du kommer säkert på en lösning….det brukar man göra när man verkligen vill……Kram Anneli.

  Svara
 2. creando

  Det är så vackert. Jag hade något liknande en gång. Maken byggde en låda som kunde stå på bänken, med lådorna i. Blev bra det också, och en bra kompromiss efs vi inte kunde bygga om i hyresrättsköket :)Kramar

  Svara
 3. Tina

  Väldigt snyggt, fundera på och sök omkring på nätet. Det brukar ge fin inspiration!Hur gick det med den turkosa färgen, hittade du någon?Ha det gott!/Tina

  Svara
 4. Lev Vackert

  Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida http://www.levvackert.se

  Svara
 5. Min plats i solen

  Hej Maria!Jag kan inte sluta titta på bilderna i ditt inlägg. Det är som om de vore tagna i min mormor och morfars kök. Exakt så såg det ut i deras kök. Till och med fönstret på samma ställe. Skrämmande och fascinerande på samma gång.Jag hoppas du finner en lösning. Sköt om dig vännen.Kram Lotta

  Svara
 6. Jossan

  Ja, det var fint, ljusa kök är verkligen fina :)Kolla gärna in min sida där jag säljer fina silversmycken http://www.jvalleytwig.se , just nu med påskrabatt dessutom 🙂 Hade varit kul om du hittade en favorit inför sommaren vettja :)Ha det bra och GLAD PÅSK!

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s