Helg…

Igår var en sån där dag när man drömmer om en date med mannen, krypa ihop i soffan med en god bok, ta en långpromenad eller en skidtur med den klassiska korvgrillningen och varm o’boy och vad gör man istället då? Jo… jagar dammråttor, tar hand om tvätten, handlar, lagar mat, diskar och detta eviga plockandet. Hur som helst så var jag rätt nöjd med att få vara inne, för jisses vad kallt det var. Kändes rätt ok ute idag när det bara var 
– 13. Idag börjar veckan här på snickaregården. Simning,spinning och bilåkande står på schemat. Allt är kul utom att lämna tjejen i Torsby fast jag vet att hon har det hur bra som helst. Men hon är inte hemma.
Mammahjärtat….

Fräck bild tycker jag, Fann den på pinterest och lånade den. Rätt talande faktiskt 😉

Ha det bäst
Kram Maria

Annonser

2 thoughts on “Helg…

  1. Trivsamma förändringar

    Hade precis kommit igång så bra med träningen och promenader när både jag och Ebba åkte på världens förkylning! Va trött man blir när man blir motarbetad på det viset, men förhoppningsvis är vi på banan snart igen!Hoppas det gick bra på spinningpasset! =)Kram Maria

    Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s