Alltid lika roligt att pyssla

När inspirationen tryter och orken är i höjd med skosulorna tackar jag den/de som uppfann internet. Himmel vad grejer det finns där ute i cyberrymden. Jag har funnit Pinterest, det tänker jag ni redan gjort, men vilken sida! Fantastiskt! Där kan man sitta länge.  🙂 
Fast jag har inte lärt mig hur det funkar riktigt än, men det kanske kommer.
Såg ett pyssel där jag var tvungen att testa. Nämligen att stämpla på ljus. Inte det här med att fästa servetter som här utan stämpla motiv direkt på ljuset.

Ivrig som bara jag kan bli när jag funnit en rolig idé och vill genomföra det bums, läste jag nu inte så noga. Visste bara att det tar sina timmar innan det torkade, men jag hade visst fel sorts stämpelfärg  för det torkade inte alls

Men jag behöver ju inte vara där och pilla på trycket 😉
Enkelt och roligt sätt att försköna några ljus.

 Så nu har jag ytterligare en anledning att skaffa hem några roliga stämplar och undersöka vad för slags stämpelfärg det ska vara. Kanske ni vet?

Kram Maria

6 thoughts on “Alltid lika roligt att pyssla

 1. annika

  Kul att få lära sig något nytt. Har inte hört om sidan men ska kolla lite mer sen.Tänk att precis innan jag skulle läsa ditt förra inlägg Att våga…så ringde en kompis om ett erbjudande till mig och det handlar om Att våga. Som av en händelse eller…?Får nog ta mig en ordentlig funderare över hennes förslag.Kram

  Svara
 2. creando

  Kul! Det är en riktig toppensida. Jag fattar bara inte hur bilderna hamnar där. Trodde att man laddade upp sina egna bilder på sidan, men av någon anledning finns bilder från min blogg på Pinterest utan att jag gjort något…. Men en bra sida är det helt klart!Kramar Kicki

  Svara
 3. Min plats i solen

  Ja hjälp, vad mycket det finns att inspireras av på internet. Rena guldgruvan! Och som alltid imponeras jag av din härliga kreativitet Maria och allt fint du skapar. :)Ha en fin helg och sköt om dig vännen!Kram LottaPs. Gillar din nya header. 🙂

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s