God jul!

Igår kväll kändes det som bilden nedan , när övriga familjen lagt sig.. 

Vi hade varit på julfirande hos svärfar och haft det riktigt mysigt tillsammans. Det är härligt att se kusinerna leka och att de trivs så bra ihop och vi vuxna satt och småpratade samtidigt som det var god mat och stort gottebord. Ena tjejen alldeles strax fem år kom till mig och sa att tänk om tomten missar julen, bäst vi öppnar julklapparna nu 🙂


Har börjat med juldukningen, Krispigt vitt och silver blir det i år 🙂

Vi ska vara hemma alldeles själva. Vi åker så mycket i vardagen så det känns riktigt skönt att få vara hemma. Tur var väl det att vi bestämde oss för det. För nu har Patrik åkt på flunsan som jag haft.
Tv dekodern lade ihop oxå så det blir en tv fri jul dessutom 😉
Önskar er alla en härlig jul!


Kram Maria

10 thoughts on “God jul!

 1. Härliga Livet

  Här är jul dukningen oxå klar. Vi ska oxå vara hemma själva. Jag har åkt på den där förbaskade influensan jag med 😦 Kaffet är kokat, dags att tända lite ljus och göra sig redo för 3 slaget. Kalle Anka.Önskar dig en skön jul och mycke mys.Kram Pernilla

  Svara
 2. ♥ Pia...

  Hej.. ja här är vi oxå själva.. fast i morn då har vi julafton.. varannat år har vi så.. det går såå bra de mä:) sjuk i flunsan var inge vidare…hoppas ni kryar på er…. nu får det bli en kaffekopp mä litt dopp.. för mej å gubben.. såå laddar vi för i mron.. med barn barnbarn och mina föräldrar..:) good jul på dej…kram..Pia

  Svara
 3. Öijeberg

  Vilken annorlunda jul ni får, utan TV.Jag tror att det blir en skön jul. En stillhetens jul.Krya på er.(Vilket vackert dekorerat bord du visar upp, kanske det får bli vitt nästa år igen för mig. Det är så rent o fint)Kram från Lotta

  Svara
 4. Marie - Systrarna

  Hoppas er julafton blev mysig, utan tv 😉 Här har vi oxå bara varit vi i familjen, fast det är vi alltid. Vi har våra egna traditioner och vill bara vara hemma. Skönt att inte stressa, Ha en god fortsättning!

  Svara
 5. Victoria - Elvira Spekulerar

  Vilken fin juldukning. En lite sen julhälsning kommer här, men ha en god fortsättning på julen och hoppas att ni kryar på er ordentligt inför nyåret istället.Stor Julkram från migKraaaaaaaaaaaaaaaaaaam Victoria

  Svara
 6. millandante

  Ja men vilken tur att ni planerat att fira hemma… hoppas han inte är alltför sjuk…! Och en tv-fri jul kan ju vara mysig, då det blir tid till annat:) Hoppas ni har det riktigt mysigt!!!Kul att läsa om ischokladen…;)KRAM

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s