jul i återvinningens tid


Så här lugn december har jag nog aldrig haft, men det är nog för att jag varit sjuk. Fast jag har å andra sidan aldrig stressat till jul. Bakar och pysslar gör jag året runt så det är inget extra. Det enda är att det heter julpyssel och julbak 😉 och… jag gör bara det jag vill och julbordet är inte stort, vi har valt ut några väl valda favoriter. Vi kan ju inte äta oss mer än mätta och köttbullar..ja, de köps..Häromdagen när det gjordes ishoklad här i snickaregården så uppgraderade jag ju ischokladen ett snäpp till små kakor och Marabous apelsinkrokant och mintkrokant användes. Men så tog mina pappersformar slut. shit!!!…hur skulle jag göra nu?  Då helt plötsligt kom jag på ett inlägg jag läst hos Milla andante som jag tyckte var otroligt smart, hon hade bakat muffins i sina värmeljuskoppar. Det var bara att dyka ner i burken med uppsamlade koppar och diska ur dem. Då var jag väldigt tacksam för att vi eldar på så friskt här hemma på kvällarna 🙂


Kram Maria

Annonser

13 thoughts on “jul i återvinningens tid

 1. Madeleine Berglund

  Ååå men gud så gott det låter! Jösses amalia!Jag stressar nada och det är så skönt. Känner mig så lugn och det är underbar känsla!!!Massa julkramarMadeleine

  Svara
 2. Victoria - Elvira Spekulerar

  I morgon är jag ledig så DÅ ska jag ta tag i stöket hemma, jag har verkligen inte haft tid och ork innan, skönt nog så är jag ledig nästa vecka och det tänker jag verkligen njuta av.Du ska krya på dig bästasta Maria!God jul om vi inte skrivs något före.Kram Victoria

  Svara
 3. Min plats i solen

  Men usch, vad trist att du har varit sjuk vännen. Jag hoppas att du mår mycket bättre nu och kan njuta av julen till 100%. Här är också all julstress som bortlåst trots sjukdom. Eller kanske just på grund utav sjukdom. När man är sjuk vill man inget hellre än att bli frisk och jul blir det oavsett om man hinner med allt eller inte. Det skänker på något vis ett lugn.Ha nu en riktigt, riktigt fin jul tillsamans med nära och kära vännen och tack för ett härligt bloggår!Stor julkramLotta

  Svara
 4. Ping: Återvinning är bra grejer | Snickaregården

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s