En vecka kvar

 Julkänslan är på topp och jullistan på spotify rullar på samtidigt som värmeljusen brinner lite varstans i huset, och jag har pyntat klart. Bara granen som fattas. 


Kära Tomten här kommer min önskelista förutom fred på jorden och snö till jul 😉
En prenumeration på en inredningstidning som visar härliga hem, lite bohemskt sådär. Det ska synas att folk lever och bor i hemmen
Ni kanske har några bra förslag?

Bild: Country living

Bild  : netonnet

Canon EF 50mm f/1.4 USM

Bild: ikea
Ett dussin av dessa vackra glas från Ikea


bild: hedbergs guld
En ny guldkedja då min har gjort sitt

Har ni några julkänslor? Är ni klara med julklapparna? Det är inte jag, får ta det sista till tisdagen.

Ha en skön lördagskväll
Kram Maria

11 thoughts on “En vecka kvar

 1. creando

  Min nyaste favorit är ROM 1-2-3. Ett norskt magasin som jag själv har beställt en prenumeration på. Kolla in den! Kramar Kicki

  Svara
 2. Jenny

  Hej Maria!Jag är såld på tidningen Lantliv:)Vilka snygga grejer på din önskelista!Jag har inte så mycket julkänslor än faktiskt..kanske för att det är så "grönt" ute?Ha en skön söndag!Kraam Jenny

  Svara
 3. millandante

  Ja inredningstidningar är kul att få i julklapp:) Jag brukar gilla de flesta av Plazas nummer, det senaste var så bra:)Härlig lista du har i övrigt!!KRAM

  Svara
 4. Min plats i solen

  Hej Maria!Härligt att julkänslan har tagit över hemma hos er. 🙂 Här har det varit värre med julkänsla under veckan som gått eftersom jag har legat nerbäddad sjuk i sängen hela veckan. Inte alls planerat men inget att göra något åt. Så veckan som kommer får jag lägga i en extra växel med allt julfix. Men julklapparna är iallafall klara vilket känns bra. Idag kör jag och döttrarna julfilmrace ör att komma i riktig julstämning efter allt hostande. ;)Jag håller tummarna för att tomten ser till att något från din önskelista hamnar under granen nästa lördag. :)Ta hand om dig vännen och ha en riktigt fin jul!Kram Lotta

  Svara
 5. Äppelblom

  Ingen julkänsla ute – gröna fina gräsmattor. Tänk att lite snö ska göra så mycket för att få den rätta känslan.Här ger vi inte några klappar till de vuxna, men jag säger inte nej till en inredningstidning. De är trevliga att bläddra i.Ha en fin stressfri vecka!

  Svara
 6. Lotta

  Hoppas nu du varit riktigt snäll , så tomten kommer med något av dina fina önskningar . Jag tycker Allt i Hemmet har blivit mycket bättre eller så gillar jag mer deras stil nu , men de e mycket bohemé chic .Nej jag letar fortfarande julklapp till min fjortonåriga son , det är så svårt när de inte önskar sig något . Kraam/Lotta

  Svara
 7. Madeleine Berglund

  Hej!Åå men tack för dina ord. ååå så mycket gott du har bakat, härligt! Det gjorde jag också i lördags, mmm.. igår blev det julklappsinköp och pyssel hemma. :)Mysigt att det snöar nu!!!Kram Madeleine

  Svara
 8. Jenny @ Nilssonskahuset

  Hoppas du får de klappar du önskar. Glasen var jag faktiskt iväg och köpte för en tid sedan, att ha till julaftonsmiddagen. De är riktigt fina i verkligheten också. Ha det bra!

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s