Stjärnklart

Ett pepparkaksmått, en virknål och lite garn var allt som behövdes för en skön stund i soffhörnet. Det var väl ungefär vad som orkades med under helgen också.. (tror baske mig vartenda muskelfäste i bröstkorgen är sönderhostat plus att jag har lock för öronen så jag hör inget heller)
Blev lite inspirerad av Creando under veckan måste jag erkänna.  

Hade inget tunnt och fint garn hemma så det blev en ullig stjärna 😉

Där hamna den till slut, i mitt juliga fat som doftar så underbart av både hyacint, kryddnejlika, kanel och stjärnanis 🙂

Hoppas nu att man blir frisk under veckan så 2011 års julbak och godistillverkning kan börja 😀

Kram Maria

Tillagt senare


Kom på att jag hade ett tunnare raggsocksgarn och ja, jag var ju bara tvungen att testa. 🙂Kram Maria

11 thoughts on “Stjärnklart

 1. Anette

  Så fint de blev med virkat runt pepparkaksformen :)Usch hoppas de snart släpper ,jobbigt med hosta …Ha de så bra de bara går.Kramen Anette

  Svara
 2. ♥ Pia...

  Hej och tack för kommentaren:).. Stjärnan var läcker.. är pepparkaksmåttet kvar inuti va?…kanske nåt man kunde göra.. Tråkigt att vara sjuk.. hoppas du blir pigg fort och får baka och göra godis.. kram…Pia

  Svara
 3. Trivsamma förändringar

  Synd du missade att vara med på EFIT, nästa gång är 26 dec. Alarm på mobilen är ingen dum idé. Jag kom på det när jag var uppe och ammade Ebba mitt i natten, ren tur =)Hoppas du kryar på dig!Kram Maria

  Svara
 4. millandante

  Så enkelt och fint!! Inte lika enkelt och fint med hosta… fortsätt krya på dig!Vad spännande det lät med visuell kommunikation, det får du gärna berätta mer om när det blir dags!Ha en fin vecka!Kram

  Svara
 5. Lotta

  Vilken rolig idé med de omvirkade formarna , snyggt med tjockt garn tycker jag !!Mysiga bilder och kry på dej nu !!Kram//Lotta

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s