Är det november eller?

Är det november eller är det september?
Den frågan kan man allt ställa sig när jag var ut förut och hittade en liten penseé som självsått sig.

Hade de här i en kruka på trappen i våras och nu växer och frodas den fint i gräsmattan 🙂
Det konstigaste är ju att vi ändå skriver november.

 Idag är det kladdkakans dag. Hur vill ni ha den? Med vispad grädde, glass eller precis som den är? Själv tycker jag den är god med glass 🙂

Kram Maria

15 thoughts on “Är det november eller?

 1. annika

  Då man har ätit kladdkaka, helst med glass, så är en promenad nödvändig. Jag har precis kommit hem från en skogspromenad med en jobbarkompis. Blåbärsriset hade en alldeles vacker grön färg. Tror att det var så fräscht tack vare temeraturen.Kram annika

  Svara
 2. Mittvitahem-Gottoblandat

  Ja man kan ju undra när det kommer upp penseer i november.Var hem till min mamma som bor i Lakene hon hade med penseer i gräsmattan & rosen knoppar!!Vi plockade gula vackra kantareller i skogen me!kram victoria

  Svara
 3. Trivsamma förändringar

  Ja, jag tittade i diket när jag var ute o promenerade häromdagen. Det finns blåklockor, lupiner och allt möjligt som börjat blomma, det är nåt skumt som pågår…Men snart slår det nog till o blir en massa frost och minusgrader kan jag tänka mig…Kram Maria

  Svara
 4. Lotta

  Jag tar gärna kladdkaka med lösvispad grädde , mums !!Ja vilken höst , min lavendel slutar aldrig blomma i år tror jag !!Kraam/Lotta

  Svara
 5. Huset på landet

  Ja visst kunde man tro att det är september då det blommar än och är så varmt ute. Men de mörka, solfria dagarna säger ändå att det är november…Å nej, jag missade kladdkakans dag. Här gillas det ju också kladdkaka – och vispgrädde eller glass, båda är lika goda!Kram, Nicole

  Svara
 6. Hildas hem - Sofia

  Ja, det kan man verkligen fråga sig. Det känns inte som november här heller.Jag gillar både också. Allt som är sött och gott funkar för mig :)Jag önskar dig en fin dag!Kram Sofiaps. tack för att du delade med dig av vem du är hos mig 🙂

  Svara
 7. Min plats i solen

  Hej Maria!Ja, det känns liet smått galet med vädret just nu. Här nere i söder känns det mer som vår så här två veckor före första advent. Rosorna blommar för fullt i rabatterna, viden har slagit ut igen med sina fina vita bollar och våra rhodedendron har stora knoppar. Galet!Mm, kladdkaka som är så gott! Om jag får välja så äter jag den allra helst med vispad grädde. Mums!Ta hand om dig vännen och ha nu en riktigt fin helg!Kram Lotta

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s