Söndag

Söndag… igen. Tycker helgerna går alldeles för snabbt och så ska jag skjutsa iväg Elinore… 

Lite ljung fick jag iallafall tag på igår och det blev genast mycket mysigare 🙂

Kram Maria

5 thoughts on “Söndag

 1. Min plats i solen

  Ja, nog går helgerna i en rasande fart känns det som och jag kan tänka mig att det känns än mer för dig som har en dotter på vift. Men som tur är så kommer det ju en ny helg snart igen.Här har det också planterats ljung idag men jag måste erkänna att det känns lite konstigt att plantera ljung barfota och klädd i ett linne och korta byxor. Sommaren kom på ett oväntat men mycket välkommet besök.Ha en fin söndag vännen!Kram Lotta

  Svara
 2. Anneli

  Visst springer helgen iväg, men veckorna försvinner lika snabbt de också!Snart är det Fredag igen…..Här har inte planterats ett dugg idag, har en jobbig huvudvärk, tyvärr.Kram Anneli.

  Svara
 3. Hanna

  Hej!Ljung är så fin. Ja visst går helgerna fort just nu. Men tyvärr tycker jag även veckorna springer iväg. TYcker bara det är måndag- fredag hela tiden. Tiden bara rusar och jag som vill hinna så mycket.Ha en fortsatt fin kväll.KramHanna

  Svara
 4. annika

  Dagarna går verkligen fort. Det är väl det att man har fullt upp att göra. Tur är väl det att man vet vad man vill.Kramannika

  Svara
 5. Madeleine Berglund

  Hejsan svejsan!Ja men visst går helgerna fasligt fort. Sviiiisch säger det! Imorgon ska jag faktiskt köpa lite höstblommor efter jobbet. Har nämligen ambitioner att göra lite hemtrevligt ute på balkongen. =DHa nu en fantastisk tisdag, jag ska njuta av min och hålla tummarna för vackert väder!Kram Madeleine

  Svara

Tack, jag blir så glad för att du tar dig tid att lämna några ord

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s